Fy fasen!

Har inget bättre för mig så kan väl blogga lite. Jag jobba fortfarande fast barnen sover så sitter bara i köket och väntar på att min värdmamma ska komma hem. Börjar få lite ont i rumpan.

När jag förut stod och plockade med disken såg jag nåt stora rött komma flygandes på golvet i världens fart. Fy fasen vad rädd jag blev och ännu räddare blev jag när jag insåg vad det var. En kackerlacka!!! Så himla äckligt. Skon fick agera vapen och nu sitter jag har på en stol och vågar mig inte riktigt ner på golvet. Hoppas verkligen hon kommer hem snart.

Skönt att ännu en arbetsdag (snart) är över. Bara 3 kvar nu. Tjoho!


4 more days together, soffan och jag <3

Var på gymmet igår förmiddag även fast jag inte kände mig helt frisk från min förkylning. Lite täppt i näsan borde väl vara okej tänkte jag, men ack nej. Slutade upp med något som kändes som bihåleinflammation, och var därför tvungen att skippa utgång igår kväll. Lika bra det kanske med tanke på att jag ska jobba nu hela helgen. Har ett litet break nu fram till 3.30 sen ska jag jobba igen. Ligger bara och gör ingenting i soffan. ÄLSKAR den här soffan. Nåt av det jag kommer sakna mest här i Houston. Jag tror att jag borde försöka packa lite. Snart kanske, snart. 
 
Vi har bestämt oss för att hyra bil nu i LA. Så på onsdag när jag kommer dit ska jag hyra bil, sätta mig i den och köra till hostellet i Santa Monica helt ensam för första gången här i USA. Blir spännande att se hur det går. 
 
Är bara såå taggad på att åka nu! Känner inte ens längre att det ska bli tråkigt att åka härifrån. Vill bara att det ska bli onsdag nu nu nu! 4 more days!
 
Favvo soffan, insutten och go!
 
See ya, ska ligga lite mer i min soffa nu
 
 
 

En vecka

Har en vecka kvar nu. Känns både skönt och tråkigt. Vill ju såklart inte lämna mina fina vänner som jag har fått här, men samtidigt så längtar jag så stört mycket tills nästa vecka då jag äntligen är klar och äntligen får åka iväg på min resa. Har sagt det förut, och säger det igen, jag är SÅ KLAR med att vara au pair. Har köpt det mesta av det jag behöver köpa innan jag ska iväg nu. Igår inhandlade jag en och en halv bikini på Victoria Secret rean. Värt! Så nu är det bara packningen kvar. Den lär jag ju inte ta tag i förän efter helgen förmodligen. Mitt största problem är även att jag inte har någon våg, så kommer inte ha en aning om vad min resväska väger. Måste se om min värdfamilj har någon inne i huset, annars kommer det ju inte bli lätt.
 
Ikväll ska jag till Wild West med tjejerna en sista gång. Hoppas att det kommer bli grymt kul! Och snart ska Andrea hämta upp mig och vi ska till gymmet för lite yoga. Kände att jag väl borde använda mitt gymkort i alla fall någon gång denna månaden eftersom att jag betalat för det redan. 
 
 

Texas road trip

 
 
Hade en Awesome road trip över nyår. Här får ni lite bilder från San Antonio! 
 
Har bara 13 dagar kvar här nu. Helt helt sjukt!!! 

RSS 2.0