20 dagar kvar

 
 
Hej på er. Där kom visst bilderna först. Har varit ute här i River Oaks där jag bor och tittat på all julbelysing som alla satt upp, förra veckan innan jul. Men eftersom att jag är så seg på att uppdatera så kommer de inte upp förän nu.
 
Har haft en bra jul härborta i Houston men har saknat alla där hemma jättemycket, och jag börjar få riktig hemlängtan nu. 
 
Idag har jag bara 20 dagar kvar tills jag ska börja min resmånad, eller ja kanske 19 eftersom den här dagen nästan är slut nu. Ska bli så himla kul verkligen och jag längtar stört mycket. Känns som att tiden fram tills dess får jättelångsamt bara. 
 
På söndag ska jag åka iväg med tjejerna på roadtrip. Vi ska först till San Antonio, och sedan vidare till Austin över nyår. Är så jäkla taggad. Ska verkligen bli stört roligt!! Tills dess är det jobb som gäller. Men inte så farligt det när jag börjar 4 på eftermiddagarna och jobbar till 8. 
 
Hoppas ni har det jättebra där hemma. Snart ses vi äntligen igen! <3 
 
 
 
 

Det vänder fort

Och nu, efter en helg instängd i ett hus mitt ute i ingenstans med bara jobb och inte vare sig mottagning eller internet så känner jag med ens att beslutet att åka hem i februari är SÅ HIMLA RÄTT. Idag längtar jag såååå mycket tills jag är klar med det här jobbet, vilket på dagen idag är om exakt en månad!!!


I will miss you

Ibland bara får man en känsla av hur jäkla bra man har det. 
 
Just nu förstår jag inte varför jag inte kommer stanna längre här i USA. Anledningen säger jag är för att jag är så sjukt trött på detta jobb. Och ja visst är jag det. Men den tiden jag är ledig och gör något roligt här är värd så himla mycket. Igår var jag ute med tjejerna här och dansade på Wild West och det var verkligen så himla kul!
Jag VET att jag kommer sitta där hemma sen och ångra mig så sjukt mycket att jag inte förlängde. 4 ½ vecka kvar nu. Jag ska njuta varenda dag! 
 

Washington DC

Okej nu var det ett tag sen igen. Förra helgen var jag i DC med Fanny på den där helgkursen ni vet. Tänkte jag kunde slänga upp lite bilder därifrån. Vi hade jätteroligt och det var verkligen kul att få se DC!
 
Senaste veckan har jag annars gjort lite alla möjliga småsaker hit och dit. Laserdome (eller laser tag?), bio, skridskor och massa annat kul! 
 
Trivs asbra här i Houston nu, men är SÅ klar med att vara au pair. Så det är med blandade känslor jag tänker på att jag idag bara har 5 veckor kvar. 
 
 
 
 
 
Sen var det ju det här med julkänsla. Jag har NOLL julkänsla. Även fast alla dekorerar sina hus med ljus och jesuskrubbor och allt därtill så är det svårt att känna att det verkligen är jul när det är en sådär 20 grader varmt och sol ute om dagarna. Det enda som bidrar lite till julen är julkalendern. Och så sitter jag och är avundsjuk på alla er där hemma och tänker att nu sitter ni nog säkert och myser med lussebullar, pepparkakor, julmust, chokladkalendrar, luciatåg och julmusik och har det såååå himla mysigt och nästan bubblar över av alla julkänslor. 
Sen tänker jag efter igen när jag senast kände att jag bubblade över av julkänslor och kom fram till att det aldrig har hänt.
 
Vi hörs väl innan jul, men God Jul i alla fall :) 
 
 

RSS 2.0