Squirrels

Det är ekorrar överallt här. Här om dagen när jag gick ut satt den här lille rackaren på bänken intill ytterdörren. De brukar springa runt på alla bakgator som är överallt här och de gnager stora hål i allas soptunnor och äter soporna. Lite som råttor, så de är egentligen ingenting gulligt med dem. Men har i alla fall sett fler ekorrar här än vad jag sett under hela mitt liv hemma i Sverige. Man ser minst en varje gång man går ut.



Nog om ekorrar nu. Min lediga helg den här månaden närmar sig (den börjar imorgon). Imorgon jobbar jag bara 4 timmar. Sedan ska jag träffa Jenny och vi ska åka downtown och gå på bio. Vi ska se "The Vow". Jag har verkligen höga förväntningar på den. Alla säger ju att den ska vara så bra.


På lördag kanske jag ska gå på stan på dagen, och på kvällen ska jag ha filmkväll med Lisa och en kompis till henne. Ska bli superkul!

På söndag ska jag åka downtown igen tror jag, så det blir mycket downtown den här helgen. Men det kan behövas. Jag har ju bara varit där 3 gånger än så länge. Jag måste även komma ihåg att köpa presenter till mina två värdbarn som fyller år nästa vecka. Jag vet dock inte riktigt vad jag ska köpa än så länge men jag hoppas att jag ska komma på något bra under helgen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0