Hoppla polle

Idag har jag och mamma varit på en 2 timmar lång ridtur på Omberg. Det var hur skönt som helst! Lämnade dock kameran/mobilen i bilen så det blir tyvärr ingen ful bild på mig brevid en häst att bjuda på. Men kan säga som så här: Med 4 lager tröjor på mig så var jag inte mitt snyggaste jag. Men vad gör väl det?

Min ansökan är godkänd

Idag kom det! Mejlet som sa: "Din ansökan är nu godkänd av Au Pair in America". Nu kan de börja ringa från USA!!!
Jag har väntat på det här mejlet i över en vecka nu och när jag väl fått det så känns det bara jobbigt. Eller inte jobbigt kanske men läskigt i alla fall. Jag borde börja förbereda mina frågor typ NU NU NU!
Herregud vad nervöst.

Medical form

Idag har jag gjort hälsoundersökningen. Så himla ovärt! Kostade 700kr och det ända han gjorde var att lyssna på hjärtat, titta i halsen och känna och klämma lite, sen fyllde han bara i pappret som jag hade med mig. Som om inte det vore nog så behövde jag ta ett TBC-test också vilket innebär att man tar en spruta på armen. Det kostade ytterligare 210kr, och det var inte roligt kan jag lova. Men ett sammanbrott senare gick jag iallafall ut från vaccinationscentrum och kände mig stolt över att jag inte svimmade efter sprutan...
Känns skönt i alla fall att ha ännu ett moment avklarat på ansökan. Snart kan familjerna börja ringa mig från USA!!! Nervöst...

Intervjun är avklarad

I fredags hade jag min intervju. Det gick mycket bättre än vad jag hade förväntat mig och den engelska delen var faktiskt inte alls så farlig. Det enda jobbiga var att man behövde fylla i ett personlighetstest och det tog hur lång tid som helst!
Hon som intervjuade mig sa att allting kan gå ganska så snabbt nu och att jag kan ha hittat min familj om en eller två veckor. Jag blev sjukt nervös när hon sa det för jag hade ju tänkt mig att det skulle dröja kanske till december innan jag kunde åka iväg. Men förmodligen kanske jag redan kan åka om en månad om jag har tur. Helt galet ju!!!
Har börjat tänka nu på att jag vill göra en massa saker innan jag åker. Träffa alla extra mycket och sånt. Hoppas att allting inte kommer gå så fort nu bara att jag inte hinner förbereda mig ordentligt på att jag ska åka i väg. För känner jag mig själv tillräckligt väl så tror jag nog att jag kan behöva vänja mig vid tanken, att vara borta i ett år, iallafall liiiite mer.

Torsdag.

Det blev inget Ullared i tisdags. Matilda blev tyvärr sjuk, så det får bli en annan gång istället.
Imorgon har jag min au pair-intervju. Jag börjar faktiskt bli lite smånervös inför den, men jag hoppas att det inte kommer vara alltför läskigt.

Intervjun bestämd

Jag har blivit helt beroende av Wordfeud idag, så förutom att jobba så är det i princip det enda jag har gjort idag!! Haha.
Jag har även fått en tid för min au pair-intervju, och den blir på fredag nästa vecka, så i veckan ska jag på två intervjuer!
Har faktiskt ganska så mycket för mig i veckan, vilket känns skönt efter en så här seg vecka som det här har varit. Jag har blivit sjukt rastlös.
Ha det gott, jag ska hålla er uppdaterad om min roliga vecka. Närmsta höjdpunkten är Ullared på tisdag :D

Fredag 9 september

Idag ska jag in och gå på stan med Sarah! Ska bli riktigt kul :) Jag vet dock inte om jag kan köpa så mycket. Måste ju spara lite till Ullared på tisdag!!! Skulle vilja köpa de här skorna iallafall, har gått och varit sugen på dem hela veckan!
Måste bara säga att jag blir på så himla bra humör av den här låten så det är sjukt. Lätt min favoritlåt just nu!!
Moves Like Jagger - Maroon 5


Intervju

Det blev ingen intervju igår. Jag hann inte klart med min ansökan i tid. Men nu är den färdig och intervjun ser ut att bli nästa vecka eller veckan efter. Blev sjukt nervös när min intervjuare bad mig föreslå en plats vi kunde vara på, som t.ex. ett café eller något. Hade inte tänkt mig att den skulle vara på offentlig plats... En halvtimme är ju till och med på engelska!!! SHIT! Och hur förbereder man sig inför intervjun egentligen? Har ingen aning om vad den kommer att innehålla ju.
Snacka om nervöst!

Shit vad mycket papper det är!

Nu har jag blivit klar med min ansökan. Det har scannats in en himla massa papper idag kan jag lova. Flera olika referenser, och alla har varit på svenska och har då behövt översättas till engelska av mig.
Hoppas nu på en intervjutid så snart som möjligt!
Jag är väldigt nöjd med alla mina barntimmar jag lyckats få ihop måste jag säga:
  • Caring for younger family member 300 h
  • Caring for younger family member 1080 h
  • Day care centre  48 h
  • Day care centre  120 h
Totalt: 1548 h
Kalas!

RSS 2.0