18 dagar kvar

18 dagar kvar idag. Det börjar verkligen närma sig nu. Känslorna över att åka iväg pendlar hela tiden mellan supernervös och jätte taggad. Jag tror inte riktigt jag kommer fatta för än jag varit där ett tag att jag faktiskt ska vara borta ett helt år. Det går liksom inte föreställa sig hur allting kommer vara eftersom jag ju faktiskt inte har en aning för än jag väl är där. 
Jag hoppas verkligen att 2012 kommer bli ett sjukt bra år!

Växjö och tillbaka med Felicia och Josefine

Dagen började kl 9.00 på Preem. Där skulle den lilla blå tankas och fyllas på med spolarvätska inför dagens äventyr.
Sedan bar resan av mot Växjö. Men halvägs till Mantorp slutar spolarväskan att fungera. Konstigt tänkte vi som just fyllt på den och testat så att den funkade. Vi svänger därför av vid första bästa mack (vilket jag trodde var i Mjölby, men det visade sig senare att vi bara kommit till Mantorp) och gick in och bad om hjälp. Som hjälp fick vi en påse med varmvatten som vi skulle stå och hålla på "spolarvätska-plupparna". Vi stod sedan där i 20min/en halvtimma men ingenting hände. Beslutet blev då att åka tillbaka hem och byta bil.

Så vi begav oss ut på, vad vi trodde var rätt sida av, motorvägen igen. Det visade sig snabbt att det var det ju inte alls då skyltarna visade att nästa avfart var i Mjölby. Great! Vi körde av i Mjölby och försökte att hitta tillbaka ut på rätt sida av E4an, vilket tog sin lilla tid med en extra sväng in på krokiga, hala, små landsvägar. Väl tillbaka ut på motorvägen så styrde vi färden enda hem till Felicia för att hämta hennes mammas bil.

Kl 11.00 befann vi oss åter på Preem för att tanka bilen full och bege oss mot Växjö.

Denna gång lyckades vi ta oss hela vägen till Jönköping innan vi körde fel nästa gång. Och inte för än klockan var 15.00 var vi ätnligen framme i Växjö.

Värd dag trots allt då Felicia förmodligen hittade sig en studentlägenhet, vilket ju var syftet med hela resan! :) Och såhär i efterhand kan man ju tycka att allting faktiskt var ganska komiskt, men jag säger bara det att när vi satt där i bilen i mjölby och försökte hitta tillbaka ut på motorvägen, ja då var det allt annat än en komiskt stämning i bilen! Måste i alla fall tillägga att hemresan gick smärtfritt och bra.
Bilden är från utgången i fredags, då hade vi lite mera flyt än igår om man säger så.

Puss och kram!

P.S. 26 dagar kvar till USA idag!!

One month to go

Idag är det exakt en månad kvar tills jag åker. Helt insane!!
Jag ska ta bilen in till stan nu och möta upp Felicia, ska försöka hitta någonting som jag kan ha på mig på jul/nyår. Sen ikväll blir det utgång. Rätt så bra fredag måste jag säga.

Hej med er!

Julkort

Idag fick jag ett julkort från värdfamiljen! :)
Jag skickade ett till dem i måndags med och två påsar skumtomtar. Jag hoppas att det ska hinna komma fram innan jul. Vet inte riktigt hur långt tid det tar att skicka så långt.

En helt okej Söndag

Idag har jag och John Mayer haft en helt okej dag. Jag har även varit och simmat med Felicia idag. Dagens klapp på axeln!

Imorgon är det bara 5 veckor kvar tills jag åker. Helt sjukt! :D Jag ska ta och skicka iväg ett julkort till familjen imorgon tänkte jag, så att det hinnar komma fram i tid.

Imorgon blir det även julklappsshopping och sunes jul med Felicia. Riktigt bra start på veckan!
Här får ni lite bra John Mayer-musik:

RSS 2.0